miercuri, 31 decembrie 2014

La revedere, 2014!

Este 3 dimineața, 31 decembrie, dar nu am somn. După o sesiune de înfrumusețare tipică zilei precedentă revelionului (autobronzat, epilat, manichiură, pedichiură, mască pentru ten), m-am gândit să scriu câteva rânduri pe blog așa ca de sfârșit de an, pentru că mâine sigur nu voi avea timp. Timp...
în ultima vreme am impresia că a intrat într-un sac, o fi de la orele puține care se îngrămădesc iarna într-o zi sau pur și simplu nu mă mai știu gestiona.
Recunosc că m-am cam lăsat pe tânjeală cu blogul, că se petrec multe și nu mai țin pasul, că aș avea atâtea de povestit, dar nu mai apuc. Țin poze în foldere pe care s-a așezat praful și tot spun că trebuie să le integrez în articole de care poate cineva are nevoie, dar  adevărul este că articolele nu au farmec dacă sunt scrise mecanic. Și atunci mai bine nu scriu. Îmi place să citesc alte bloguri, uneori pornesc cu gândul că voi scrie, dar mă iau cu cititul și mă las dusă de val, apoi iar rămân fără timp.Pe plan personal anul 2014 a fost pentru mine unul grozav. Am învățat multe lucruri, am evoluat, m-am cizelat, mă cunosc mai bine, mă respect mai mult, mă iubesc mai mult, am mai multă încredere în mine. Ba chiar a început să mă intereseze și moda (înainte mă lăsa rece) și am început să mă rujez... abia aștept să vă prezint noua mea colecție de rujuri. Am descoperit pudra proteică din semințe de cânepă, care este secretul meu de frumusețe momentan (mă rog, a fost), este un miracol pentru mușchi, păr și unghii. Fac un articol separat, promit!
Anul acesta am obținut ceva minunat: respectul de sine. Nu credeam vreodată că voi reuși să mă mobilizez și să pot spune că fac sport de 9 luni de zile, că nu mai mănânc zahăr de un an și că am mai pus și masă musculară...și că port măsura XS. Nimic nu se compară cu rezultatele obținute în urma muncii depuse cu educarea minții și a efortului  fizic. Sunt foarte mulțumită din acest punct de vedere. Am învățat că pot să fac aproape orice îmi propun, că pot obține dacă vreau cu adevărat. În privința sportului mi-am propus pentru noul an să ajung la un alt nivel, vreau mai mult și știu că pot.
Pe lângă asta, coc un proiect care are legătură cu frumusețea și pe care vreau să îl pornesc în 2015. Abia aștept să îl pot împărtăși.
Privesc cu detașare și încredere anul care vine, sunt pregătită să întâmpin...aproape tot, mă simt puternică. Dar și cer mult de la acest an, aș spune chiar totul sau nimic.

Deși scriu pentru o mână de oameni (deocamdată), apreciez că mă citiți, vă mulțumesc pentru prezență și vă aștept și la anul. Pentru că anul acesta nu mai apuc să postez, vă urez de acum Un an nou cât mai fericit !

2 comentarii: